Rolluiken | Interpat Borsbeek, Zonweringen - Outdoor Living - Gordijnen - Rolluiken

Comfort

Interpat staat synoniem voor comfort en creativiteit. Functionaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Het onderhoud is uiterst eenvoudig.
Rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken zijn tevens goede geluidsisolatoren en hebben een inbraakwerende functie.

Volledig gamma

Het ongeëvenaarde scala aan mogelijkheden maakt interpat het ideale kwaliteitsproduct om uw woning stijlvol af te werken, te beschermen of te isoleren. Er wordt tot in de kleinste details rekening gehouden met de variëteit aan smaken, wensen, voorkeuren en behoeften van de klant.
De rolluiken zijn er in diverse uitvoeringen: inbouw, voorzet, opbouw,…

Kwaliteit

In samenspraak met klanten, vertegenwoordigers en wetenschappers optimaliseert Interpat haar rolluiken continu en past deze aan de wensen en noden van de consument aan. Elke rolluik is het resultaat van technische deskundigheid, gedegen marktonderzoek en een uitgebalanceerde vormgeving.
Dankzij solide constructies en het gebruik van hoogwaardige materialen, hebben alle rolluiken een grote mate van stabiliteit en duurzaamheid.
Samenwerken met een erkend dealer geeft u volledige garantie en 100% service.

Maatwerk

Rolluiken zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maatvoering, bedieningsvorm en kleurencombinatie. Per situatie wordt met de klant gezocht naar de meest geschikte en meest harmonieuze uitvoering. De wensen en de smaak van de klant blijven in dit alles centraal staan.
De rolluiken zijn in verschillende soorten, materialen en maten te verkrijgen en zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Ook voor garages en winkels biedt Interpat met garage-rolpoorten de ideale oplossing voor een mooie, functionele en veilige blokkade.

Voor vrijwel alle toepassingen zijn rolluiken perfect op maat te maken. Niet alleen voor ramen of raam-deurcombinaties maar ook voor tuindeuren, garagedeuren, enz.
Laat uw specialist u adviseren over de verschillende lamellen en de diverse types in aluminium, PVC of staal.

Contacteer ons

Contactgegevens
Herentalsebaan 59a
(gps: adrinkhovelaan 1)
B-2150 Borsbeek
03 322 72 77
03 322 44 11
info@interpat.be

Openingsuren
Ma-Vrij: 10u00 – 12u00 / 13u00 – 17u00
Zat: 11u00 – 16u00
Zon: Gesloten

© 2015 Interpat | Herentalsebaan 59a | B-2150 Borsbeek | 03 322 72 77 | 03 322 44 11 | info@interpat.be | Website by Procor | GDPR