Rolgordijnen op maat laten maken? | Interpat.be Antwerpen

Horizontale jaloezieën op maat ?

Wilt u graag kwalitatieve horizontale jaloezieën laten plaatsen? Dan bent u bij Interpat uit Borsbeek – Antwerpen aan het juiste adres. Wij plaatsen zowel horizontale jaloezieën in hout alsook in aluminium. En natuurlijk zorgen we ervoor dat uw nieuwe jaloezieën perfect in uw interieur passen! We helpen u graag met het kiezen van het juiste materiaal ,een passende kleur en de geschikte breedte van de lamellen. Zo creëert u straks een unieke sfeer en kiest u zelf de gewenste lichtinval.

De keuze van het geschikte type jaloezieën wordt mee bepaald door een aantal factoren. Komen de horizontale jaloezieën  te hangen in uw woonruimte , keuken, slaapkamer of badkamer? Wat zijn uw eisen op het gebied van privacy, verduistering of lichtinval? En tot slot welke sfeer wenst u te creëeren in uw interieur?

Van super strak en modern tot klassiek en landelijk . U vindt het allemaal bij ons. Kom dus gerust kennismaken in onze showroom met de merken Bandalux, Louverdrape,Verano en Decoline of vraag een vrijblijvende offerte!

Horizontale Jaloezieën in hout of aluminium?

Indien u vooral een super strakke stijl nastreeft dan wordt er meestal voor de eigentijdse look van aluminium gekozen, hoewel ook houten jaloezieën steeds vaker gebruikt worden in moderne interieurs.
De aluminium lamellen zijn in verschillende  uitvoeringen verkrijgbaar: een ruime keuze in kleuren, dessins, parelmoereffect en verschillende breedtes voor de lamellen voor het creëeren van het gewenste effect en privacy.

Voor een warm en natuurlijk effect kiezen we voor horizontale houten jaloezieën. Met een kleurenpalet van lichte tot volledig zwarte tinten passen ze in iedere woonstijl van landelijk klassiek tot tijdloos modern. Bovendien hebben houten jaloezieën een groot akoestisch voordeel ten opzichte van aluminium lamellen. Verder zal ook het uitzicht naar buiten toe groter zijn met houten jaloezieën omdat de afstand tussen de lamellen groter is dan bij aluminium jaloezieën.  Nog twijfels welke type raamdecoratie nu het best past bij uw interieur en manier van leven? Laat u bij staan door onze interieurspecialisten.

Inspiratie nodig voor uw horizontale jaloezieën?

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw jaloezieën op maat?  

Contacteer ons

Contactgegevens
Herentalsebaan 59a
(gps: adrinkhovelaan 1)
B-2150 Borsbeek
Tel 03 322 72 77
info@interpat.be

Openingsuren
Ma-Vrij: 10u00 – 12u00 / 13u00 – 17u00
Zat: 11u00 – 16u00
Zon: Gesloten

© 2015 Interpat | Herentalsebaan 59a | B-2150 Borsbeek | 03 322 72 77 | 03 322 44 11 | info@interpat.be | Website by Procor | GDPR