Vliegenramen | Interpat Borsbeek, Zonweringen - Outdoor Living - Gordijnen - Rolluiken

Vliegenramen en vliegendeuren van het Belgische topmerk FenekO

Ramen en deuren openzetten maar de muggen en vliegen buiten houden? Interpat plaatst hoogwaardige vliegenramen en deuren van het Belgishe topmerk FenekO. Met Vliegenramen en deuren verhoogt u aanzienlijk het leefcomfort in uw woning. U geniet immers van lekker verse lucht binnen en verkoeling in de zomer terwijl de insecten buiten blijven.

Vraag ons gerust voor een vrijblijvende offerte voor uw vliegenramen, vliegendeuren, horren en hordeuren!

Vliegenramen en vliegendeuren op maat

Alle vliegenramen en vliegendeuren die u bij Interpat bestelt worden op maat voor u gemaakt.

Iedere afmeting is mogelijk en het kleurenpalet is eindeloos. Met keuze uit meer dan 1000 kleuren bent u zeker dat uw vliegenraam bijna onzichtbaar wordt. Indien uw ramen heeft met dikke profielen kan u opteren voor inzetvliegenramen.

U kan bij ons ook terecht voor vliegenramen en vliegendeuren met speciale opties zoals: een hondenluik of kattenluik of automatische sluiting.

Schuifvliegendeur of schuifhor laten plaatsen?

U wenst een schuifvliegendeur of schuifhor op maat te laten maken? Dan bent u aan het juiste adres bij Interpat.

Bij de opmeting houden we uiteraard rekening met uw deurstructuur en de kleur van uw ramen en deuren zodat uw schuifvliegendeur perfect in harmonie is met uw woning.

Wij plaatsen enkel vliegendeuren en horren van het Belgische merk FenekO vervaardigd uit hoogwaardig aluminium zodat u zeker bent van een duurzame oplossing.

Kleinmazig insectengaas voor uw vliegenramen, deuren en horren

Voor de best mogelijke bescherming tegen alle soorten insecten wordt er voor het insectengaas gebruik gemaakt van een zeer kleine maasmaat. Dit gaas van topkwaliteit is bestand tegen grote temperatuurverschillen is roestvrij en vormvast. We bieden de keuze tussen ons standaard gaas, extra beschermend gaas voor huisdieren, of extra doorzichtig gaas.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw vliegenramen of vliegendeur? Kies voor de jarenlange ervaring en productkennis van Interpat!

Contacteer ons

Contactgegevens
Herentalsebaan 59a
(gps: adrinkhovelaan 1)
B-2150 Borsbeek
Tel 03 322 72 77
info@interpat.be

Openingsuren
Ma-Vrij: 10u00 – 12u00 / 13u00 – 17u00
Zat: 11u00 – 16u00
Zon: Gesloten

© 2015 Interpat | Herentalsebaan 59a | B-2150 Borsbeek | 03 322 72 77 | 03 322 44 11 | info@interpat.be | Website by Procor | GDPR