Zonnescherm laten plaatsen? | Interpat.be Antwerpen

Met een Zonnescherm geniet je nog meer van jouw terras

Wat is er aangenamer dan gezellig eten of een glaasje drinken op jouw terras zonder gehinderd te worden van door fel licht of te hevige zonnestralen .

Met een zonnescherm , ook wel zonneluifel of knikarmscherm genoemd krijg je zelf controle over de temperatuur op je terras.

Bij Interpat hechten we bij het kiezen van het type zonnescherm veel belang aan de het kiezen van de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie en stijl van uw woning .

Kom dus gerust langs in onze showroom in Antwerpen of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerteaanvraag.

Zonneluifels en Knikarmschermen die perfect aansluiten bij uw woning.

Een zonneluifel of knikarmscherm wordt tegen uw gevel gemonteerd . Om er voor te zorgen dat uw zonwering één esthetisch geheel vorm met uw woning kiezen we voor het frame een kleur die mooi past bij het geheel.

Daarnaast helpen wij u ook graag met het kiezen van de  juiste stof- en kleurencombinatie .

Houdt u van een strakke , moderne look  dan kiest u misschien voor een antraciet , zwart of  een volledig wit zonnescherm .  Gaat u voorkeur uit meer uit naar natuurlijke kleuren of toch liever een flashy oranje of groen?  U zal verstelt staan van onze  keuzemogelijkheden !

Wilt u uw nieuwe zonnescherm  ook meteen automatisch open en dicht doen? Dat kan uiteraard ! Interpat is officiële Somfy verdeler , een Belgisch topmerk op het gebied van automatisatie voor zonwering .

Interpat , Perfectionisten in zonwering en raamdecortatie

Met veel plezier maken wij u een offerte voor het plaatsen van uw zonnescherm! Maar Interpat kan misschien nog meer voor u betekenen.

Wij  bieden we een totaalconcept aan op het gebied van zonwering , raamdecoratie , en outdoor living . Als Verano verdeler in de regio Antwerpen kan u bij ons dus ook terecht voor terrasoverkappingen , lamellendaken , screens en rolluiken . Ontdek dan ook vrijblijvend onze andere producten op onze site of in onze showroom. U bent van harte welkom !

Enkele realisaties van zonneschermen, zonneluifels en knikarmschermen

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw zonneluifel of knikarmscherm?  

Contacteer ons

Contactgegevens
Herentalsebaan 59a
(gps: adrinkhovelaan 1)
B-2150 Borsbeek
Tel 03 322 72 77
info@interpat.be

Openingsuren
Ma-Vrij: 10u00 – 12u00 / 13u00 – 17u00
Zat: 11u00 – 16u00
Zon: Gesloten

© 2015 Interpat | Herentalsebaan 59a | B-2150 Borsbeek | 03 322 72 77 | 03 322 44 11 | info@interpat.be | Website by Procor | GDPR