Rolgordijnen op maat ?

Bent u op zoek naar kwalitatieve rolgordijnen op maat ?  Dan bent u bij Interpat aan het juiste adres. Wij bieden een totaalconcept aan op het gebied van raamdecoratie.  In onze showroom vindt u dan ook een zeer uitgebreid aanbod rolgordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen .

Onze interieurspecialisten staan u graag bij met het kiezen van de  juiste stof- en kleurencombinatie . Komen de  rolgordijnen te hangen in uw woonruimte , keuken, slaapkamer of badkamer ? Moeten de rolgordijnen lichtdoorlatend zijn of juist volledig verduisterend? Wij adviseren u vrijblijvend over het gebruik van het juiste type stof in functie van uw wensen.

En uiteraard houden we bij het plaatsen van uw rolgordijnen ook rekening met uw interieur ! Van super strak en modern tot klassiek en landelijk . U vindt het allemaal bij ons .  Kom dus  gerust kennismaken in onze showroom of vraag een vrijvlijvende offerte voor uw op maat gemaakte rolgordijnen?

Rolgordijnen laten maken ? Kies voor kwaliteit met Polyscreen®

Rolgordijnen kopen kan je overal , maar als je een kwalitatieve en duurzame oplossing zoekt ga dan niet voor de goedkope vouwgordijnen die in de doe-het-zelf winkels worden aangeboden. Er is immers een immens verschil in de kwaliteit van de stoffen en de montagematerialen !

Onze rolgordijnen zijn vervaardigd uit Polyscreen doek . Dit is een  hoogwaardig materiaal dat uiterst duurzaam en ecologisch is . Omdat het Polyscreen doek voor de  rolgordijnen veel soepeler is dan de goedkope variant uit glasvezel zijn ze bovendien uiterst geschikt voor zeer grote raampartijen. Wij maakten reeds rolgordijnen tot wel 10 meter breed .

Wilt u uw nieuwe rolgordijnen ook meteen automatisch open en dicht doen? Dat kan uiteraard ! Interpat is officiële Somfy verdeler , een Belgisch topmerk op het gebied van automatisatie voor zonwering .

Rolgordijnen of andere zonwering? U vindt het bij Interpat

Bij Interpat bieden we een totaalconcept aan op het gebied van raamdecoratie , zonwering en outdoor living . Als zonwering verdeler in de provincie Antwerpen kan u bij ons dus ook terecht voor terrasoverkappingen , lamellendaken , screens en rolluiken . Ontdek dan ook vrijblijvend onze andere producten op onze site of in onze showroom. U bent van harte welkom !

Enkele realisaties van gordijnen op maat gemaakt bij Interpat

Meer realisaties bekijken? Volg ons nu ook op Facebook!

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw rolgordijnen op maat? Klik hier!

Gratis inspiratiepakket ontvangen? Klik hier

Contacteer ons

Contactgegevens
Herentalsebaan 59a
(gps: adrinkhovelaan 1)
B-2150 Borsbeek
Tel 03 322 72 77
info@interpat.be

Openingsuren
Ma – di – woe – vr: 10u00 – 12u30 en 13u30 – 18u00
Za: 10u00 – 16u00
Gesloten op donderdag, zondag en feestdagen