Terrasschermen | Glazen wanden |Interpat.be Antwerpen

Terrasschermen , meer privacy en beschutting

De terrasschermen/windschermen zorgen ervoor dat u echt optimaal kan genieten van uw terras. Extra beschutting tegen wind , meer privacy? Met onze terrasschermen houd u wind en pottenkijkers buiten maar geniet u toch volop van de zon .

Bij Interpat vindt u het volledige gamma windschermen en glaswanden van het merk Verano. Wij verdelen zowel de vaste windschermen als uitschuifbare windschermen en adviseren u graag over de mogelijkheden die het best passen bij uw persoonlijke situatie.

Kom kennismaken in onze showroom te Borsbeek , Antwerpen met de de stijlvolle afwerking en luxe uitstraling van onze terrasschermen en glaswanden of vraag uw gratis offerte via het contactformulier.

Glaswanden , voor meer comfort en luxe

Glaswand plaatsen? Dat betekent meer genieten van jouw terras of balkon. Onze glazen wanden van het topmerk Verano beschutten je tegen de wind maar zorgen ook voor minder omgevingslawaai.

Wij plaatsen zowel vaste glaswanden als glazen schuifpanelen en dit zowel voor particulieren als voor horeca en bedrijven .

Onze glaswanden kunnen ook als uitbreiding besteld worden bij uw lamellendak en als afsluiting dienen voor de zijkanten van uw terrasoverkapping .

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor u klaar.

Interpat , Perfectionisten in  Outdoor Living , zonwering en raamdecortatie

Met veel plezier maken wij u een offerte voor het plaatsen van uw terrasschermen of glaswanden ! Maar Interpat kan misschien nog meer voor u betekenen.

Wij  bieden we een totaalconcept aan op het gebied van outdoor living, zonwering , raamdecoratie en rolluiken .Als dealer van topmerken zoals Verano en Corradi  in de regio Antwerpen kan u bij ons dus ook terecht voor terrasoverkappingen , lamellendaken , screens en rolluiken . Ontdek dan ook vrijblijvend onze andere producten op onze site of in onze showroom. U bent van harte welkom !

Enkele realisaties van windschermen en glaswanden

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw terrasscherm?  

Contacteer ons

Contactgegevens
Herentalsebaan 59a
(gps: adrinkhovelaan 1)
B-2150 Borsbeek
Tel 03 322 72 77
info@interpat.be

Openingsuren
Ma-Vrij: 10u00 – 12u00 / 13u00 – 17u00
Zat: 11u00 – 16u00
Zon: Gesloten
Opgelet : tijdens de maanden juli en augustus zijn wij gesloten op zaterdag

© 2015 Interpat | Herentalsebaan 59a | B-2150 Borsbeek | 03 322 72 77 | 03 322 44 11 | info@interpat.be | Website by Procor | GDPR