Inbouwrolluiken voor nieuwbouw en renovatie

Inbouwrolluiken zijn rolluiken die we plaatsen bij nieuwbouw of renovaties waarbij we de ramen gaan vervangen. Inbouwrolluiken kunnen we integreren in de gevel en er moet dus voldoende plaatst zijn aan de binnenkant boven het raam . De rolluiken kunnen we immers perfect wegwerken en zijn in opgerolde toestand niet zichtbaar aan de buitenkant. Interpat werkt al jaren samen met het kwaliteitsmerk van Verano Rolluiken. Dit zijn rolluiken van betaalbare topkwaliteit die aan de hoogste eisen voldoen . Bovendien zijn deze rolluiken in alle mogelijke kleuren beschikbaar voor een perfecte harmonie met uw woning.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw rolluiken? Klik hier

De voordelen van onze inbouwrolluiken ?

  • Weren van pogingen tot inbraak.
  • Isolerend, bescherming tegen koude en warmte.
  • Weren van de zon.
  • Isolatie van geluid.
  • Bescherming tegen regen en sneeuw.
  • Weren van inkijk.
  • Verduisterend of gecontroleerde inval van het licht.

Rolluiken volledig op maat van uw woning

Onze rolluiken zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maatvoering, bedieningsvorm en kleurencombinatie. Per situatie zoeken we met de klant naar de meest geschikte en meest harmonieuze uitvoering. De wensen en de smaak van de klant blijven in dit alles centraal staan.
De rolluiken zijn in verschillende soorten, materialen en maten te verkrijgen en zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Ook voor garages en winkels biedt Interpat met garage-rolpoorten de ideale oplossing voor een mooie, functionele en veilige blokkade.

Voor vrijwel alle toepassingen zijn rolluiken perfect op maat te maken. Niet alleen voor ramen of raam-deurcombinaties maar ook voor tuindeuren, garagedeuren, enz.
Laat uw specialist u adviseren over de verschillende lamellen en de diverse types in aluminium, PVC of staal.

Recente realisaties van Inbouwrolluiken en Voorzetrolluiken

Meer realisaties bekijken? Volg ons nu ook op Facebook!

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw rolluiken?