Terrasvouwdaken | Doek Terrasoverkapping |Interpat.be Antwerpen

Terrasoverkapping met vouwdak

Buitenleven in stijl , dat doe je met de terrasvouwdaken van het Italiaanse merk Corradi en het Belgische merk Verano.  Deze overkapping beschermt u tegen zon, regen en wind zodat u en uw gezin heerlijk kunnen genieten van het samen buitenzitten voor een lekker glaasje, etentje of om gewoon lekker tot rust te komen in eigen tuin of terras.

Een beetje zon of volledige schaduw? Schuif het doek open zover je wilt! Voor uw gebruiksgemak kunnen wij het terrasvouwdak uitrusten met automatisatie van Somfy.

Kom kennismaken met de de stijlvolle afwerking en luxe uitstraling van onze overkappingen met doek of vraag uw gratis offerte via het contactformulier.

Terrasvouwdaken , Luxe uitstraling en Design!

Onze terrasvouwdaken kunnen zowel vrijstaand geplaatst worden als tegen uw gevel gemonteerd . Om er voor te zorgen dat uw terrasoverkapping  één esthetisch geheel vorm met uw woning kiezen we voor het frame een kleur die mooi past bij het geheel.

Daarnaast helpen wij u ook graag met het kiezen van de  juiste stof- en kleurencombinatie .

Houdt u van een strakke , moderne look  dan kiest u misschien voor een antraciet , zwart of  een volledig wit zonnescherm .  Of liever wat klassieker in een mooie tint beige?

Wilt u uw nieuwe overkapping  ook meteen automatisch open en dicht doen? Dat kan uiteraard ! Interpat is officiële Somfy verdeler , een Belgisch topmerk op het gebied van automatisatie voor zonwering .

Interpat , Perfectionisten in  Outdoor Living , zonwering en raamdecortatie

Met veel plezier maken wij u een offerte voor het plaatsen van uw terrasvouwdak ! Maar Interpat kan misschien nog meer voor u betekenen.

Wij  bieden we een totaalconcept aan op het gebied van outdoor living, zonwering , raamdecoratie en rolluiken .Als dealer van topmerken zoals Verano en Corradi  in de regio Antwerpen kan u bij ons dus ook terecht voor terrasoverkappingen , lamellendaken , screens en rolluiken . Ontdek dan ook vrijblijvend onze andere producten op onze site of in onze showroom. U bent van harte welkom !

Enkele realisaties van terrasvouwdaken

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw terrasvouwdak?  

Contacteer ons

Contactgegevens
Herentalsebaan 59a
(gps: adrinkhovelaan 1)
B-2150 Borsbeek
Tel 03 322 72 77
info@interpat.be

Openingsuren
Ma-Vrij: 10u00 – 12u00 / 13u00 – 17u00
Zat: 11u00 – 16u00
Zon: Gesloten

© 2015 Interpat | Herentalsebaan 59a | B-2150 Borsbeek | 03 322 72 77 | 03 322 44 11 | info@interpat.be | Website by Procor | GDPR