Eigenschappen terrasscherm

De terrasschermen zijn vrijstaand; u kunt ze plaatsen waar u maar wilt. Bovendien zijn de schermen zonwerend en is een aantal van de schermen waterdicht, zodat u ook bij een regenbui nog heerlijk beschut zit. U kunt het terrasscherm uitbreiden met verlichting of een verwarmingstoestel waardoor u tot laat in de avond van uw bijzondere terras kunt genieten.

Terrasscherm is vrijstaand

Doordat de terrasschermen vrijstaand zijn, bent u voor de montage niet afhankelijk van een bestaande wand of muur. De schermen bieden u dus beschutting tegen de zon waar en op welk moment u dit wenst.

Waterdicht

U heeft een ruime keuze uit uitgebreide doekencollecties. Naast zonwerend, zijn sommige doeken ook waterdicht. Ook de lamellenoverkapping V850-Varese is in gesloten toestand volledig waterdicht. U en uw kostbare meubelen zijn dus tijdens een regenbui goed beschermd.

Terrasscherm is zonwerend

Dankzij de speciale zonwerende doeken of lamellen biedt een terrasscherm u het perfecte schaduwrijke terras. Op het moment dat u wel wilt genieten van de zon, opent u handmatig of elektrisch het scherm.

Aanvullende opties

Naast de standaard uitvoering van de terrasschermen kunt u ook voor diverse aanvullende opties kiezen. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan verlichting of een heater om aangename zomeravonden extra te verlengen.

V905 Iseo:

Doeltreffend & prijsgunstig: Met de Iseo terrasoverkapping creëert u meer leefruimte, meer comfort én meer sfeer voor een zeer gunstige prijs. Kortom: Een prachtige aanvulling voor uw woning en tuin. De Iseo is een stabiele aluminium overkapping met polycarbonaat platen. Polycarbonaat is een sterke kunststof die nagenoeg onbreekbaar is en licht van gewicht. U kunt de terrasoverkapping zo breed maken als u wilt. De robuuste tussenpalen zorgen voor stevigheid.

V910 Garda:

Lust voor het oog: Met de Garda creëert u een stijlvol terras in uw tuin, waar u eindeloos van kunt genieten. Tijdens een zwoele zomeravond, eerste lentedag of plotselinge regenbui: de Garda zorgt altijd voor beschutting, comfort en veel gezelligheid. De Garda wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u de Garda harmonisch afstemmen op uw gevel. Kies voor een strak of een klassiek gootprofiel, polycarbonaat of glas en een bijpassende kleur voor het frame. Zo heeft u een prachtige terrasoverkapping in uw tuin, die helemaal voldoet aan uw wensen.

V630 Malmö:

De Malmö verandazonwering is momenteel dé innovatie op het gebied van buitenleven! Naast zonwering boven de veranda, serre of terrasoverkapping, is de Malmö namelijk ook te gebruiken als sfeervolle pergola. En bent u de pergola beu? Dan kunt u deze heel gemakkelijk weer omtoveren tot verandazonwering.

Kortom: u investeert in één product, maar u krijgt er eigenlijk twee. In feite is deze pergola een kruising tussen een zonnescherm en een terrasoverkapping. De voordelen van beide producten komen daarom ook samen in deze pergolazonwering. Net als bij een terrasoverkapping staat de Malmö op robuuste palen. Hierdoor is het product zeer stevig en goed bestand tegen harde wind.

V720 Tarifa:

De Tarifa is een instapmodel schutting; doeltreffend en zonder poespas. Doeltreffend, want uitermate goed in het bieden van privacy, het tegenhouden van wind en het dempen van geluid. Zonder poespas, want het uiterlijk is eenvoudig en ongecompliceerd. Deze schutting is opgebouwd uit aluminium staanders en planken.

Hierdoor staat de Tarifa garant voor een lange levensduur, extra stevigheid en weinig onderhoud. Bovendien biedt het materiaal privacy (geen doorkijk mogelijk) en rust. Kortom: de Tarifa is een tuinafscheiding om jarenlang zorgeloos van te genieten.

V750 Martinique:

De V750-Martinique schutting is van aluminium. Dit maakt de schutting weersbestendig, onderhoudsvrij en zorgt dat deze lang mee gaat. De schutting geeft een optimaal gevoel van privacy. Daarnaast krijgt uw tuin een moderne en stijlvolle uitstraling. De Martinique is naar persoonlijke wens samen te stellen. De schutting is onder andere uit te voeren met beweegbare lamellen, glas (helder of mat), houtnerf, volkern- of met een perforatieplaat.

V860 Levanto:

Luxe lamellenoverkapping: De Levanto is een elegante vrijstaande overkapping met kantelbare lamellen. De lamellen openen en sluiten met slechts één druk op de knop; de fluisterstille en vakkundig weggewerkte motor doet vervolgens al het werk. U kunt spelen met het licht en wanneer u wilt een schaduwrijke plek creëren in uw tuin. Als de lamellen zijn gesloten is de overkapping bovendien spatwaterdicht.

Contacteer ons

Contactgegevens
Herentalsebaan 59a
(gps: adrinkhovelaan 1)
B-2150 Borsbeek
Tel 03 322 72 77
info@interpat.be

Openingsuren
Ma-Vrij: 10u00 – 12u00 / 13u00 – 17u00
Zat: Gesloten tijdens juli en augustus
Zon: Gesloten