Techniek

Vanuit een holle ruimte in de muur of vanuit een kunststof bak boven het raam rolt, via geleiders, een pantser van in elkaar gehaakte lamellen. De lamellen zijn dubbelwandig en volgeschuimd, voor stevigheid en isolatie. Rolluiken worden standaard voorzien van stevige ophangveren, waardoor het van buitenaf opduwen van het rolluik onmogelijk is.

Materiaal

Geleiders en lamellen zijn van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en daardoor onverwoestbaar en volledig weerbestendig.
De inbouwkast is van duurzaam dubbelwandig PVC. Meestal wordt gekozen voor isolerende dubbelwandige aluminium lamellen met een dubbele laklaag. Ook staal of geëxtrudeerd aluminium zijn mogelijk voor extra sterke rolluiken.

Model en vormgeving

Bij inbouwrolluiken achter de buitenmuur is het rolluik niet zichtbaar van buitenuit. Binnen wordt het rolluik mooi weggewerkt achter de binnenafwerking. Bij renovatie met een combi-rolluik bovenop het raam wordt de buitenzijde afgewerkt met een profiel dat de kleur van de ramen heeft.

Kleuren

Naast de basiskleuren wit, bruin, grijs, lichtbeige, zijn er nu talrijke andere kleuren verkrijgbaar: beige, ivoor, creme, teak, groen, blauw, rood, zwart en zilver-metaal.
Ook elke ral-kleur is leverbaar. Zodat bij elke huisstijl een passende kleur gevonden kan worden.

Bediening

De rolluiken worden bediend d.m.v. band of koord. De bediening bevindt zich vanwege de veiligheid altijd binnen. De laatste jaren worden steeds vaker rolluiken geplaatst met elektrische bediening. Laat uw rolluik specialist u het gemak van een motor eens demonstreren en u zult het met ons eens zijn, dat eigenlijk op ieder rolluik een motor thuishoort.

Voor een compleet overzicht van de domotica mogelijkheden, ga naar onze rubriek automatisering.

Contacteer ons

Contactgegevens
Herentalsebaan 59a
(gps: adrinkhovelaan 1)
B-2150 Borsbeek
03 322 72 77
03 322 44 11
info@interpat.be

Openingsuren
Ma-Vrij: 10u00 – 12u00 / 13u00 – 17u00
Zat: 11u00 – 16u00
Zon: Gesloten
Opgelet : tijdens de maanden juli en augustus zijn wij gesloten op zaterdag