Serie 200:

De knikarmen worden gemonteerd op 2 extra sterke zijconsolen.
Alle optredende krachten worden optimaal verdeeld over de twee zijsteunen van het scherm. Door deze constructie is dit type scherm uitermate geschikt voor breedtes tot 550cm. De uitval is maximaal 300cm ( bij een breedte van 500cm ).
Verlengde kapsteunen mogelijk, voor extra stevige bevestiging naar benden toe.

Serie 300:

De knikarmen worden gemonteerd op een sterke stalen draagbuis.
Alle optredende krachten worden optimaal verdeeld over de volledige breedte van het scherm. Deze constructie is uitermate geschikt voor grotere breedtes tot 750cm uit 1 stuk.
De uitval is mogelijk tot 350cm. Ook gekoppeld mogelijk tot 15m breed in 2 delen, of zelfs 18m breed in 3 delen.

Serie 400:

Volledig gesloten cassette altijd met rugwand. De knikarmen worden gemonteerd op de versterkte achterwand. Ook gekoppeld mogelijk voor 480 en uitval tot 400cm. De muursteunen staan op de plaats waar de armen bevestigd zijn aan de rugwand voor betere stevigheid.

Serie 800:

Een vrijstaande zonwering op 2 palen. Een constructie van 2 zonnetenten die een oppervlakte van 36m² kunnen overdekken.

Uitvalscherm

V160 Florence:

Lange levensduur: Het Florence uitvalscherm heeft een volledige cassette. Dit houdt in dat het zonwerend doek van het scherm in opgerolde stand compleet beschermd is tegen vuil, insecten en weersinvloeden. Hierdoor gaat het uitvalscherm langer mee en geniet u jarenlang van een koele temperatuur in uw huis.

Knikarmscherm, zonneluifel, zonnetent, zonnescherm

V210-Rhodos:

De V210 heeft een extra sterke kap en een moderne sluiting door lip (opening wordt kleiner, maar is nog zichtbaar). Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het beste verkochte produkt in zijn gamma.

V280 Ipanema:

De verfijnde Ipanema: De Ipanema oogt elegant en kalm, daarom is het zonnescherm ook immens populair. De Ipanema is een cassettescherm. Het zonwerende doek wordt daarom optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis wordt aan het oog onttrokken doordat deze keurig verborgen is in de cassette.

V296 Santos:

Met het Santos zonnescherm van combineert u twee bijzonder belangrijke eigenschappen: compactheid én stevigheid. De extra stevige knikarmen zorgen dat het zonnescherm extreem goed tegen windvlagen kan. Dit type knikarmscherm wordt veelal alleen toegepast bij extra brede zonneschermen.

V360 St. Tropez:

Smaakvolle St. Tropez: Het perfecte XL-zonnescherm voor brede terrassen: het St. Tropez zonnescherm met een maximale breedte van maar liefst 12 meter. Geniet met uw hele familie in de schaduw zonder dat de zon op uw huid brandt. Lekker lang buiten zitten met een hapje en een drankje, het zonnescherm St. Tropez maakt het voor u mogelijk.

Knikarmscherm, zonneluifel, zonnetent, zonnescherm

V480 Cannes:

De comfortabele Cannes: Heeft u een breed terras en wilt u dit terras volledig beschermen tegen de zon? Dan is het Cannes zonnescherm de perfecte oplossing! Het zonnescherm kan namelijk in een breedte van maar liefst 12 meter worden uitgevoerd. De Cannes blijft zeer stevig en betrouwbaar, ondanks de grote afmetingen. Onbezorgd genieten van uw terras in de schaduw

V585 Screen:

Perfect maatwerk: De kwaliteitsscreen V585 bestaat uit een aluminium omkasting en glasvezeldoek. De standaard screen is leverbaar in diverse modellen. U kunt o.a. de afmeting, behuizing, wijze van plaatsing en kleur zelf bepalen. Zo heeft u gegarandeerd een screen dat bij uw huis en uw smaak past.

V599 Ritzscreen:

De Ritzscreen is volledig windvast, insectenwerend en lichtafsluitend. Het grote voordeel ten opzichte van andere screens, is dat het doek over de gehele lengte is vastgeritst aan de zijkanten. Dit maakt een Ritzscreen buitengewoon windvast en betrouwbaar.
Deze ritzscreen is verkrijgbaar in diverse kleuren.  Ook is deze ritzscreen bij ons al standaard voorzien van een motor incl. wandschakelaar.

Contacteer ons

Contactgegevens
Herentalsebaan 59a
(gps: adrinkhovelaan 1)
B-2150 Borsbeek
Tel 03 322 72 77
info@interpat.be

Openingsuren
Ma-Vrij: 10u00 – 12u00 / 13u00 – 17u00
Zat: Gesloten tijdens juli en augustus
Zon: Gesloten